Mi is az a funkcionális edzés?

Sokan nincsenek tisztában azzal, mi is a funkcionális edzés, mitől lesz egy edzés funkcionális. Most egy kis ismertető:

Mi a funkcionális edzés?
A funkcionális edzések gyakorlatainak alapját, a mindennapi mozgások adják, mint például guggolások, húzó és toló mozgások, emelések. Lényege, hogy a testet egészként kezeli, és a gyakorlatok nem egy, hanem egyszerre több izomcsoportot is megmozgatnak. Az edzés során több eszközt is használatba vesznek, például TRX, kettleball, kézi súlyzók stb.

Kiknek ajánlott?

Bárkinek, hiszen sokoldalúan fejleszt. Akár fiatalnak, akár idősebbnek. Ülőmunkát végzőknek és sportolóknak is. Fogyókúrázóknak, és azoknak, akik szeretnék a sérülések utáni rehabilitációt meggyorsítani.
Erősíti a kondicionális képességeket, erősíti a törzs izmait. Jótékony hatással van a vérkeringésre, ezáltal fejlődik az állóképesség. Növeli a tanulási képességeket, csökkenti a stresszt és a nyugtalanságot. Csökkenti a hát fájdalmakat, fejlődik az izomzat, valamint javítja az ÉLETMINŐSÉGET.

Miért minket válassz?

Mert a nálunk dolgozó edzők, olyan oktatáson és vizsgán vettek részt, amely máshol az országban nem található. Kifejezetten a funkcionális edzésre specializálódtak azért, hogy Neked a legtöbbet tudják nyújtani, célod elérésében. :)