Hírek

Spirit of Thor Óbuda győztese

2018.03.01
A szombati Functional Training Awards díjátadóján fény derült ki vehette át az elismerést. Ki az, akinek a személyisége legközelebb áll a Thor irányvonalához, s persze aki a legtöbb szavazatot bezsebelte. Piroskával beszélgetünk ennek kapcsán!

Engedd meg, hogy gratuláljak a győzelemhez! Bár ami fontosabb talán az, hogy személyedben tényleg egy olyan személyiség kapta meg a díjat, aki kiemelkedő a közösség építése szempontjából. Ráadásul Kreutzer Piroska hozzáállása kitartása elég sokaknak példaértékű lehet, hiszen remek formában van.

Köszönöm a dicsérő szavakat. Igyekszem maximálisan csinálni, amibe belevágok. Úgy gondolom, hogy az egészségem szempontjából saját magam számára üdvözítő ha rászánom az időt a mozgásra. Hogyha pedig mozgunk, idővel elengedhetetlen, hogy értsük, s megértsük, mit-miért csinálunk. Épp ezért folyamatosan részt veszek képzéseken, szemináriumokon is.

 

Miképp élted meg a Gálát?

Varázslatos estét hoztak össze a szervezők számunkra, ez tagadhatatlan! Végig profi módon levezetve minden történést. Öröm volt számomra, hogy a hétköznapokon sportruhában, kissé csapzottan látott sporttársaim, csinibe vágva magukat felhőtlenül kiélvezték minden percét a gálának.

 

Te nyerted a Spirit Of Óbuda díjat, ez azért nem akármi. Kétszázan tapsoltak, mikor kimentél a színpadra.

Sokszoros büszkeség töltött el. Egyrészt, mert Fiammal a Ragmarök vetítésén megcsapathattam a Thor-érzéssel, és ezen az estén már Őt is a Thor Gym aktív tagjaként táncoltatták meg Beavatós csoporttársai. Másrészt azért, mert szuper embereket láthattam a díjazottak között. A csúcspontot ott éreztem, mikor a My Story minden jelöltje elismerést kapott. Ők azok, akik erőt adhatnak minden - sportba félve belevágónak. 

 

Akkor nem lehetett hiányérzeted…

Eme csodás estéből csak egy dolgot hiányoltam. A jó időt! :)

 

Köszönöm a válaszaidat, s remélem még sok-sok dolog kapcsán beszélünk majd!

Ebben biztos lehetsz! Éppen egy közös futás kapcsán szervezek csapatot, hogy a Thor színeiben induljunk. Imádom a kihívásokat! Akit esetleg érdekel, várom a jelentkezéseket!

Köszönet, hogy Veletek Thorban s jóban!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital