Hírek

Az év pultosa

2018.03.01
Az első Functional Training Awards díjkiosztóján az év pultosa díj is átadásra került, melyet az óbudai terem göngyszeme nyert. Galló Katicát faggattuk a gála és a díj kapcsán!

A Thor Gym hálózat pultosai között óriási volt a verseny, ami nem is csoda, hiszen remek lányokkal találkozhattok nap, mint nap. Nem elég, hogy szépek, de azt gondolom egyertéthetünk abban, hogy feldobják minden napunkat a kedvességükkel, mosolyukkal, s odaadásukkal. Nem is volt könnyű eredményt hirdetni ebben a kategóriában.

Végül a szavazatok mellett a szakmai szempontok mérlegelését követően született meg a végeredmény.

Katica mellett szólt, hogy sok esetben bőven túllépve feladatkörét, odaadással segít az óbudai terem mindennapjaiban, kiveszi a részét a terem ügyes-bajos dolgainak intézéséből, sőt ha kell a vihar által letépett molinót eszkábálja össze.

 

Szia! Első lépésben fogadd őszinte gratulációmat!

 

Még most sem tudtam feldolgozni azt az eufórikus érzést, ami felkapott, mint a forgószél, amikor a díjkiosztásnál a nevemet meghallottam és a színpadra szólítottatok! Elmondhatatlanul felemelő volt, hogy ezt a dicsőséget én élvezhettem ki. Bálkirálynői rangra emeltetek, én legalábbis úgy éreztem magam abban a pillanatban, mikor a kezembe kaptam a díjamat!

 

Első pillanatban meglepődtél, aztán pár könnycsepp is megjelent a hatalmas szemeid sarkában...

 

Nagy elismerés, hogy egyszerű kis pultos is kap egy kis fényt, pompát egy ilyen neves gálán. Eszméletlen jó érzés volt,hogy ezt az elismerést én érdemeltem ki. Talán így még hálásabb vagyok, hogy a Thorban dolgozhatok, mert tényleg megkapják az itt dolgozók azt a megbecsülést, amit a legtöbb munkahelyen nem is létezik a mókuskerék hajtása mellett.

 

Egyszerű kis pultos? Ez kicsit túlzóan hangzik, hiszen mind a Thort képviselitek. Elég nagy felelősség, hogy a vendégek először veletek találkoznak.

 

Nem elég, hogy tényleg édesanyám - nagyon sokat számít az ő véleménye mivel miatta lettem az az ember, akit ismertek és talán sokan szerettek -, valamint a főnököm, kollégáim is büszkék rám, de a kedves vendégek is értékelnek. Mivel folyamatosan kapom a gratulációkat és örülnek neki, hogy megkaptam a díjat.

 

Változott valami az elismerés hatására?


Ez idáig is örömmel jártam be dolgozni, de ezzel a kitüntető elismeréssel, hogy a legkiválóbbnak minősítettek közös akarattal, még inkább inspirál!

Hatalmas boldogság tölti el a szívemet, hogy Óbuda tündére lehetek – hogy visszautaljak a bemutatóban szereplő megtisztelő jellemzésemre, s köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital