Edzések

PowerBuilder Training System

Erőemelő edzések egy izmosabb, erősebb fizikumért. A kurzus félprivát keretek között kerül megtartásra, egyéni edzéstervezésre épülő, 4-6 fős kis csoportokban. Akár kezdő, akár haladó vagy, itt egy Rád szabott program alapján, egy jó csapatban indulhatsz el az erő- és izomépítés útján.

Kettlebell

A méltán népszerű eszköz bizonyította, hogy remekül megállja a helyét az erő, kitartás, alakformálás, a prevenció és rehabilitáció területein. A mi szemünkben azonban mégis csak egy darab vas, amit fel kell emelni.

UST - Erő-állóképesség

E haladó kurzusban nem csupán a Thor Beavatás és az Athletic Body végzettjeit mozgatjuk meg. Jelentkezhet bárki, aki valamelyest biztonsággal mozog az edzőteremben. Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok itt jól felépített intervallum- vagy köredzésekké, embert próbáló komplexek.

Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

Thor Beavatás

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az edzéstervezésben és eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak.

CrossTraining

A CrossTraining edzésrendszer csak összetett, funkcionális mozgásokra épít, felkészítve a sport űzőit az élet szinte minden kihívására.

Strongman

Erősember versenyzőknek szinte ugyan azon izmok nagyobb erejére van szüksége, mint amit a hétköznapi fizikai munkánál használnak az átlag emberek, és ezt a képességet kell a maximálisra fejleszteni. pl.: Zsákpakolás vagy koffercipelés.

Valhalla Team

Ha egy összetartó közösségbe akarsz tartozni, ahol kirekesztés és nagyképűség helyett egymást támogatjuk, jó helyen jársz.

Thor Runners

Egy speciális edzéstípus futóknak, triatlonosoknak. Mint minden sportág, úgy ezek is speciális erősítést igényelnek, mellyel megelőzhetőek a sérülések, s növelhető a teljesítmény!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital